HOME

Welkom op de vernieuwde website van de Grassparty. Al meer dan 25 jaar is de Grassparty een begrip in Wijthmen en omstreken. De Grassparty vindt jaarlijks plaats in het eerste volle weekend van september en wordt gehouden op het evenemententerrein tegenover café- restaurant de Mol.

Het is de organisatie wederom gelukt om diverse topbands en muzikale acts vast te leggen. De vrijdagavond staat in het teken van het thema "Dance Classics" met muzikale ondersteuning van het belgische topduo "Basically Basic" en m.m.v. DJ Kappa. De Engelse formatie "Fragment" zal zaterdagavond de tent plat spelen met een uitgebreid repertoire. De zondag staat in het teken van de meezingers. Samen met het Zwolse duo "Men in Music" en het koor "Met hart en Smart" gaan wij er een geweldig feest van maken!

Succesvolle activiteiten uit de voorgaande edities zoals de motortoertocht, oldtimer trekkerrit, fiets- en spartamettocht ontbreken ook dit jaar niet op het programma. Daarnaast heeft de organisatie voor dit jaar een aantal nieuwe spectaculaire activiteiten bedacht. Zo is er voor de jeugd op de vrijdagavond "Levend Statego" georganiseerd. Op de zaterdag maakt de vertrouwde zeskamp plaats voor de 1e editie van "De Mol Beachvolleybal toernooi" Ook de zondag kent een nieuwe activiteit, namelijk een heuze hanenkraaiwedstrijd. Voor meer informatie over de verschillende activiteiten en/of inschrijven van activiteiten zie elders op deze website.

Houd onze vernieuwde website regelmatig in de gaten voor de laatste nieuwsberichten. Ook kunt u ons volgen via de verschillende social media zoals facebook en Twitter. Zo mis je niks! Veel plezier op onze website en tot ziens op de Grassparty 2013!

TOEKOMSTIGE EDITIES

Noteer alvast in uw agenda:

 

2019: 6,7,8 september

2020: 4,5,6 september

2021: 3,4,5 september

2022: 2,3,4 september