HOME

Filter
  • 30EUROLIVE komt naar de Grassparty op zaterdag 6 september 2014!

    De laatste jaren is 30EUROLIVE de sensatie in het Nederlandse feesttenten en zalen circuit. Van Friesland tot Limburg en van Zuid Holland tot Overijssel. De afgelopen jaren hebben ze vrijwel in alle uithoeken van Nederland gespeeld.  Er is geen locatie waar de jongens van 30EUROLIVE geen diepe indruk achterlaten. Peter, David en Michiel hebben een missie tijdens elk optreden.” We gaan niet eerder naar huis voordat de tent volledig plat gespeeld is”.

  • De inschrijving voor de tweede editie van het "De Mol Beachvolleybaltoernooi" is vanaf vandaag geopend! In navolging op het grote succes van 1e editie organiseert de Grassparty Herfte- Wijthmen op zaterdag 6 september de tweede editie. Klik hier om je nu in te schrijven.

  • Eindelijk is het zover! Met trots presenteren wij onze vernieuwde website. Na de lancering van een nieuw logo tijdens ons 25 jarig jubileum vorig jaar, gaat de grassparty nu een nieuwe fase in met een geheel vernieuwde website. Met de lancering van deze vernieuwde website inclusief Social Media gaat de Grassparty mee met de tijd.

  • Welkom op de vernieuwde website van de Grassparty. Al meer dan 25 jaar is de Grassparty een begrip in Wijthmen en omstreken. De Grassparty vindt jaarlijks plaats in het eerste volle weekend van september en wordt gehouden op het evenemententerrein tegenover café- restaurant de Mol.

TOEKOMSTIGE EDITIES

Noteer alvast in uw agenda:

 

2019: 6,7,8 september

2020: 4,5,6 september

2021: 3,4,5 september

2022: 2,3,4 september