HOME

30EUROLIVE komt naar de Grassparty op zaterdag 6 september 2014!

De laatste jaren is 30EUROLIVE de sensatie in het Nederlandse feesttenten en zalen circuit. Van Friesland tot Limburg en van Zuid Holland tot Overijssel. De afgelopen jaren hebben ze vrijwel in alle uithoeken van Nederland gespeeld.  Er is geen locatie waar de jongens van 30EUROLIVE geen diepe indruk achterlaten. Peter, David en Michiel hebben een missie tijdens elk optreden.” We gaan niet eerder naar huis voordat de tent volledig plat gespeeld is”.

Dat ze dit uitstekend kunnen, bewijzen ze al op andere tentfeesten in de wijde regio. 30EUROLIVE is een band die het vermogen heeft om een spectaculaire show neer te zetten, waarbij ze de hele grasspartytent op hun kop gaan zetten. Samen met jullie gaan wij er een geweldig feest van maken!

30EUROLIVE is een band waar de muzikanten nog begrijpen waar het om gaat. “Het publiek komt niet voor de band maar de band komt voor het publiek.” Met een onuitputtelijke energie komen de beste songs van heden en verleden voorbij. Iedereen is van harte welkom. Voor de omliggende dorpen is gratis busvervoer geregeld! De tent gaat open om 20.30 uur en om 21.00 uur zal het feest gaan losbarsten!

 

 

TOEKOMSTIGE EDITIES

Noteer alvast in uw agenda:

 

2019: 6,7,8 september

2020: 4,5,6 september

2021: 3,4,5 september

2022: 2,3,4 september