ACTIVITEITEN

Op zaterdag 2 september 2017 wordt voor de 4e keer het “De Mol Beachvolleybaltoernooi” georganiseerd. De strijd zal losbarsten op het speciaal aangelegde zonovergoten strand naast de feesttent. Heb je zin om met je vrienden, buren of familie een middag te schitteren op het tijdelijke strand van Wijthmen,

Lees meer: BEACHVOLLEYBALTOERNOOI

Op zondagmiddag 3 september kunt u komen kijken naar een ’’demonstratie’’ schapen drijven.

De demonstratie geeft een goed beeld wat de samenwerking is tussen Border Collie en mens en hoe zij er samen voor kunnen zorgen dat de schapen die kant op gaan die zij graag willen. Het is bijzonder, indrukwekkend en soms zelfs spectaculair om te zien hoe intelligent de Border Collie is. 

Lees meer: WK SCHAPEN DRIJVEN

Na wederom een succesvolle grassfietstocht organiseert de Grassparty Herfte- Wijthmen opnieuw een heuze "Grassfietstocht" op zondag 3 september 2017. Om 11:30 vertrekken we vanaf het evenemententerrein om een vernieuwde route te fietsen. Houdt u van fietsen? pak uw fiets en doe mee!!

Lees meer: GRASSFIETSTOCHT

Zoals jullie wellicht al in de Elshofbode hebben gelezen is er met de Grassparty ook dit jaar weer een mogelijkheid om met je straat te strijden tegen de andere straten van Herfte en Wijthmen.

Lees meer: STRAATQUIZ

PROGRAMMA 2017

 
 
 
 

TOEKOMSTIGE EDITIES

Noteer alvast in uw agenda:

2017: 1,2,3 september (30e editie)

2018: 7,8,9 september