Artikelen

Filter
 • INSCHRIJVING GEOPEND
  Het is alweer bijna zover, nog 5 weken tot aan de Grassparty Herfte- Wijthmen! Inmiddels zijn alle inschrijvingen geopend. Schrijf je nu dus snel in voor één of meerdere activiteiten gedurende het Grassparty weekend.

  OPROEP
  Voor alle deelenemers die nog geen bevestigingsmail en/of nadere berichtgeving van de Grassparty hebben ontvangen. Graag dit z.s.m. doorgeven onder vermelding van je naam + activiteit via ons mailadres opgave@grassparty.nl Alvast bedankt!

  PROBLEMEN
  Mocht je problemen ondervinden met je inschrijving, neem dan even contact met ons op via opgave@grassparty.nl.

 • 30EUROLIVE komt naar de Grassparty op zaterdag 6 september 2014!

  De laatste jaren is 30EUROLIVE de sensatie in het Nederlandse feesttenten en zalen circuit. Van Friesland tot Limburg en van Zuid Holland tot Overijssel. De afgelopen jaren hebben ze vrijwel in alle uithoeken van Nederland gespeeld.  Er is geen locatie waar de jongens van 30EUROLIVE geen diepe indruk achterlaten. Peter, David en Michiel hebben een missie tijdens elk optreden.” We gaan niet eerder naar huis voordat de tent volledig plat gespeeld is”.

 • De inschrijving voor de tweede editie van het "De Mol Beachvolleybaltoernooi" is vanaf vandaag geopend! In navolging op het grote succes van 1e editie organiseert de Grassparty Herfte- Wijthmen op zaterdag 6 september de tweede editie. Klik hier om je nu in te schrijven.

 • De inschrijving voor het buurtspel 2014 via onze website is vanaf vandaag geopend! In navolging op het succes van "Bouw je eigen straatfeest" organiseert de Grassparty Herfte- Wijthmen op vrijdagavond 5 september het buurtspel. Schrijf je straat nu in via het menu inschrijven of stuur een mail naar opgave@grassparty.nl o.v.v. Buurtspel en je straatnaam.

 • Het duurt nog wel een poosje voordat ons mooie dorpsfeest weer op het programma staat, maar hierbij alvast de eerste kennisgeving omtrent de planning voor de Grassparty 2014. Dit jaar vindt de Grassparty plaats op 5, 6 en 7 september. Voorgaand jaar hebben wij als organisatie erg genoten van de geweldige opkomst en inzet met betrekking tot de activiteit ‘’ Bouw je eigen straatfeest ‘’.

 • In de afgelopen periode hebben een groot aantal teams zich ingeschreven voor de eerste editie van de Mol Beachvolleybal toernooi. Met meer dan 30 deelnemende teams is de limiet voor dit jaar bereikt. De organisatie heeft daarom besloten om de inschrijving te sluiten. De inschrijving sluit vanavond (maandag 2 september) om 17:00.

   

 • Het is weer bijna zover! Nog 25 dagen tot aan de 26e editie van de Grassparty Herfte- Wijthmen. De alom bekende reclameborden zijn inmiddels geplaatst rondom Wijthmen.
 • Eindelijk is het zover! Met trots presenteren wij onze vernieuwde website. Na de lancering van een nieuw logo tijdens ons 25 jarig jubileum vorig jaar, gaat de grassparty nu een nieuwe fase in met een geheel vernieuwde website. Met de lancering van deze vernieuwde website inclusief Social Media gaat de Grassparty mee met de tijd.

 • Welkom op de vernieuwde website van de Grassparty. Al meer dan 25 jaar is de Grassparty een begrip in Wijthmen en omstreken. De Grassparty vindt jaarlijks plaats in het eerste volle weekend van september en wordt gehouden op het evenemententerrein tegenover café- restaurant de Mol.

TOEKOMSTIGE EDITIES

Noteer alvast in uw agenda:

 

2019: 6,7,8 september

2020: 4,5,6 september

2021: 3,4,5 september

2022: 2,3,4 september