De grote stoelendans

Strijdende straten opgelet!!

 

Dit jaar is het alweer de 10e editie van het stratenspel. Daar waar jullie de andere jaren vooral punten konden scoren met jullie creativiteit en denkvermogen, zal het dit jaar ook aankomen op jullie fysieke eigenschappen! We spelen het buurtspel in twee onderdelen.

 

Het eerste onderdeel draait om het versieren en aankleden van jou straat. Wie heeft de mooiste straat van Herfte/Wijthmen…? Heb jij je aangemeld voor het buurtspel dan krijg je vanuit de Grassparty een kleine start voor het versieren van je straat. Aan jullie de taak om de straat verder af te maken geheel in jullie stijl maar in de gedachte van de Grassparty. Op deze manier krijgt ons dorp tijdens het Grassparty weekend wat meer kleur. Maar wie is het meest origineel en creatief? Ook duurzaamheid in de versiering wordt meengenomen in de beoordeling, hoe mooi is het als jullie de versieringen ieder jaar weer kunnen gebruiken tijdens het Grasspartyweekend?

 

Wanneer vindt de beoordeling plaats? Op donderdag 6 september kun je tussen 19:00 en 21:00 verwachten dat er wat organisatieleden van de Grassparty door de straten van Herfte en Wijthmen zullen struinen op zoek naar de mooiste straat van het dorp!

 

Voor het tweede onderdeel worden jullie in de feesttent verwacht om 20:00 er dit jaar een gigantische stoelendans georganiseerd waarbij jullie je voetjes van de vloer kunnen laten gaan maar tegelijkertijd de strijd aan gaan met andere buurtbewoners om die laatste stoel te bemachtigen. In welke straat van Herfte of Wijthmen woont de beste stoelendanser? We gaan het zien op 6 september om 20:00 in de feesttent. Zorgen jullie voor de losse heupjes? Dan regelen wij de stoelen, muziek en de drankjes!!

 

Het uiteindelijke puntentotaal van je straat wordt bepaald door de beide onderdelen. Geef je straat snel op via onderstaand inschrijfformulier!

 

Je geeft hierbij enkel je straat op, hoe veel mensen er deelnemen vanuit jou straat is niet relevant maar houd de gedachte vast: Hoe meer zielen hoe meer vreugd! En houdt ook in je achterhoofd dat met hoe meer mensen je komt hoe meer kans jij als straat maakt op die laatste stoel…

    Door je in te schrijven voor deze activiteit stem je ermee in dat je deelneemt op eigen risico en dat je bekend bent met de huisregels en deze accepteert.