Zoek de gouden grasmaaier!

Het was vorig jaar een groot succes!! Zoek de gouden grasmaaier!! Met dit spel vervroegen we de Grassparty weer iets voor jullie… En dit jaar staat de eerste hint al vervroegd voor jullie klaar. Weet jij nu al waar de eerste maaier zal liggen?

 

Vanaf woensdag 4 september tot en met zondag 8 september ligt er alle dagen weer één gouden miniatuur van een grasmaaier verstopt in Wijthmen of Herfte. Om een leuke beloning te krijgen is het aan jullie de taak deze miniatuur te vinden. We beginnen elke dag om 11.00 met slechts 1 tip waarmee jullie je uit de voeten moeten maken. Door de dag heen zullen er verschillende tips verschijnen op onze sociale media waarmee het voor jullie elke keer een stapje makkelijker wordt om dichterbij de gouden grasmaaier te komen. Ben jij de gelukkige vinder dan heb je niet alleen de eerste beloning al te pakken maar maak jij ook 1/5e kans op een leuke prijs die uitgereikt wordt aan het einde van het Grassparty weekend. Dus ben je gek op het ontrafelen van de meest cryptische raadsels en omschrijvingen haal dan je vergrootglas maar vast uit de kast en zoek tijdens het Grasspartyweekend mee naar de gouden grasmaaiers!!

 

Wij zouden het fijn vinden dat als personen onder de 10 jaar willen zoeken dat er dan begeleiding mee gaat. We hebben naar ons idee veilige plekken uitgezocht maar een kind zijn reacties (op bijvoorbeeld verkeer) zijn verschrikkelijk onvoorspelbaar.

 

Nog 1x de spelregels op een rij:
Heb jij een maaier gevonden?
1. Maak dan een foto/selfie van jou met de maaier op de plek waar je hem gevonden hebt.
2. Stuur deze foto naar Julia Poppe (0629914654) en extra leuk… deel deze foto op social media en tag ons!
3. Haal je prijs in ontvangst op het grassparty terrein. (let op! Op woensdag 4 september is er niemand op het terrein. Je prijs kan je in ontvangst nemen vanaf donderdag 5 september)
4. Zondag wordt er nog een hoofdprijs uitgereikt aan 1 van de vijf speurneuzen!

 

Succes speurneuzen!🧐🌱