De groene optocht + kinderspellen

Na het succes van vorige twee jaar met een mooie optocht van verklede kinderen en enkele versierde skelters hopen wij dit jaar weer op een grote deelname.

Op vrijdagmiddag 6 september willen we wederom starten met een optocht met het thema:

 

Groen!!

Wat te doen met Groen, iedereen kan en mag meedoen!!

Bedenk een leuke outfit voor jezelf of zoek de zolder af voor kleren of andere te gekke attributen. Ga je liever met je vrienden of vriendinnen samen met dezelfde outfit door de straat alles is mogelijk en misschien nemen jullie wel de wisselbeker in ontvangst dat weekend. Tijd genoeg om er nog over na te denken en er iets moois van te maken.

 

Na de optocht hebben we op het terrein weer leuke activiteiten bedacht voor de kinderen van 0 t/m 8 jaar. Ook aan de kinderen in de leeftijd van 8 t/m 17 jaar is gedacht.

 

Ben jij er bij? Geef je dan wel even via onderstaand aanmeldformulier op. En zorg dat je op 6 september om 17:00 bij de rode brievenbus in Wijthmen staat, dan kun jij zeker mee lopen met onze optocht!

    Door je in te schrijven voor deze activiteit stem je ermee in dat je deelneemt op eigen risico en dat je bekend bent met de huisregels en deze accepteert.