Huisregels

Algemeen         

Grassparty is niet aansprakelijk voor enig letsel en/of materiële schade die bezoekers van het evenement kunnen ondervinden. Het betreden van het terrein is geheel op eigen risico. Onderstaande regels dienen op het terrein nageleefd te worden.

 

Leeftijd

Er is geen leeftijdsgrens. Wel dient u zich als bezoeker te kunnen legitimeren.

 

Toegang

Gratis toegang tot het terrein op vrijdagmiddag en -avond, zaterdagochtend en -middag en zondag. Op zaterdagavond is er entree. Vo0r 22:00 is 10 euro entree, na 22:00 is 12,50 euro entree. Indien het maximaal aantal bezoekers is bereikt, kan toegang geweigerd worden.

 

Alcohol

Voor bezoekers onder de 18 jaar is het verboden om alcohol te kopen en/of te consumeren. Daarnaast is het voor bezoekers van 18 jaar en ouder niet toegestaan om alcohol door te geven aan bezoekers jonger dan 18 jaar.

 

Polsbandjes

Jongeren van 18 t/m 21 jaar zijn verplicht om een polsbandje te dragen bij aankoop van alcoholhoudende dranken aan de bars op het evenemententerrein. Polsbandjes worden verstrekt bij de entree op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.

 

Roken

Roken is alleen toegestaan in de open lucht. In de tent en/of overkapping mag niet worden gerookt.

 

Entree

Het is niet toegestaan om de volgende zaken mee te nemen naar het evenemententerrein: dranken, plastic flessen, glaswerk, blik, drugs, slag- en/of stootwapens of gelijkende aanstootgevende voorwerpen.

 

Parkeren

Fietsen en voertuigen dienen op de daarvoor aangewezen plaatsen geparkeerd te worden.

 

Foto / Video

Een ieder die het terrein betreedt geeft toestemming voor het maken van foto-, video- en geluidsopnamen waar de bezoeker mogelijk in of op voor zal komen. De organisatie gebruikt deze opnamen voor promotiedoeleinden.

 

Bij het niet naleven van de huisregels van dit evenement kan de organisatie of de beveiliging personen de toegang tot het evenemententerrein weigeren of van het terrein verwijderen.

Met medewerking van het naleven van onze huisregels wordt een fantastische editie van de Grassparty mogelijk gemaakt en maken we er met iedereen een mooi feestje van!